Free Flight Cursus

De Free Flight Academie bied diverse vormen van training en begeleiding aan. Onze beste ervaringen hebben wij met vogels die wij zelf een basistraining geven en waarbij we tevens de nieuwe eigenaar van de vogel opleiden en begeleiden. Daarnaast voorzien wij ook in de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen.

Volledige training en begeleiding:
Kiest u hiervoor dan maken u en  uw vogel de beste start met Free Flight. De Free Flight Academie leidt uw vogel op zodat deze op een niveau 1 locatie vrij kan vliegen. Daarnaast krijgen maximaal 2 personen (toekomstige eigenaren) de theoriecursus en ontvangt u begeleiding via internet en telefoon nadat u de vogel mee naar huis heeft genomen.
De Free Flight Academie traint uitsluitend jonge vogels die wij inkopen bij ons bekende kwekers of Hareco dier en Vriend. Vogels die wij verkopen zijn getest op alle bekende ziektes en door een dierenarts gecheckt op gezondheid waarbij zij tevens een chip krijgen geplaatst. Bij de vogel zit een vogelpaspoort.

Klasje studenten van 2018

Theoriecursus:
Enkele malen per jaar bieden wij een 3 daagse theoriecursus aan. De cursus word verdeeld over drie zaterdagen. Tijdens deze drie dagen behandelen wij de theorie van Free Flight training. Ook krijgt u de kans om met onze vogels te trainen en ze te zien vliegen. Het is NIET de bedoeling dat u uw eigen vogels meeneemt naar deze cursus.
De eerstvolgende cursus word gegeven op de zaterdagen 12 januari, 26 januari en 9 februari. De kosten voor deze cursus bedragen 275,- euro.
Deze cursus zit VOL. Volgende cursus medio maart 2019

U geeft zich op via het contactformulier.

Arian Paans geeft les over Free Flight

Privéles:
Mocht u met uw vogel persoonlijke begeleiding willen dan kan u langskomen in onze grote training volière voor privé begeleiding. Het is hierbij van belang dat u voor uzelf duidelijk heeft wat u uw vogel zou willen leren. Hoe duidelijker uw leervraag is hoe beter wij u kunnen helpen. Tevens helpt het als uw vogel gewend is aan buitenomstandigheden. Is uw vogel dit niet dan zal hij waarschijnlijk niet gemotiveerd zijn om mee te werken in onze training volière.
Kosten privéles bedragen 30 euro per uur.